Data session on interactions involving children with autism spectrum disorders, 2nd of April, Thursday (3:00 pm)

In our next data session, Katja Tuononen (University of Eastern Finland, School of Educational Sciences and Psychology) will present an extract based on interactions involving children with autism spectrum disorders. The session will be held on the 2nd of April, Thursday at 3:00 PM. The venue will be announced soon.

————————————————————————–

Seuraavassa datasessiossamme Katja Tuononen (Itä-Suomen yliopisto, Kasvatustieteiden ja psykologian osasto) esittää aineistonäytteen autismin kirjon lasten kanssa tapahtuvasta vuorovaikutuksesta. Datasessio järjestetään torstaina 2. huhtikuuta klo 15:00. Tarkempi paikka ilmoitetaan pian.

————————————————————————–

Bu haftaki veri oturumumuzda Katja Tuononen (Doğu Finlandiya Üniversitesi, Eğitim Bilimleri ve Psikoloji) Otizmli çocuklar ile etkileşim veri tabanından bir kesit sunacaktır. Oturum 2 Nisan Perşembe saat 15:00’da gerçekleşecektir. Toplantı teri yakında duyurulacaktır.

————————————————————————–

Lors de notre prochaine session de données, Katja Tuononen (Université de Finlande orientale, école des sciences de l’éducation et psychologie) présentera un extrait basé sur des interactions incluant des enfants atteint de troubles du spectre autistique. La session aura lieu jeudi 2 avril à 15h. Le lieu de la session sera annoncé prochainement.

————————————————————————–

In unserer nächsten Datensitzung wird Katja Tuononen (Universität Ostfinnland, Erziehungswissenschaften und Psychologie) ein Ausschnittsexemplar aus dem Korpus “Interaktion mit autistischen Kindern” präsentieren. Die Sitzung wird am 2. April, Donnerstag, um 15:00 Uhr stattfinden. Ort wird demnächst bekannt gegeben.

human_logo

2 Comments

Filed under Uncategorized

2 responses to “Data session on interactions involving children with autism spectrum disorders, 2nd of April, Thursday (3:00 pm)

 1. Reblogged this on IDO622 Conversation Analysis and Foreign Language Education and commented:

  In our next data session, Katja Tuononen (University of Eastern Finland, School of Educational Sciences and Psychology) will present an extract based on interactions involving children with autism spectrum disorders. The session will be held on the 2nd of April, Thursday at 3:00 PM. The venue will be announced soon.

  ————————————————————————–

  Seuraavassa datasessiossamme Katja Tuononen (Itä-Suomen yliopisto, Kasvatustieteiden ja psykologian osasto) esittää aineistonäytteen autismin kirjon lasten kanssa tapahtuvasta vuorovaikutuksesta. Datasessio järjestetään torstaina 2. huhtikuuta klo 15:00. Tarkempi paikka ilmoitetaan pian.

  ————————————————————————–

  Bu haftaki veri oturumumuzda Katja Tuononen (Doğu Finlandiya Üniversitesi, Eğitim Bilimleri ve Psikoloji) Otizmli çocuklar ile etkileşim veri tabanından bir kesit sunacaktır. Oturum 2 Nisan Perşembe saat 15:00’da gerçekleşecektir. Toplantı teri yakında duyurulacaktır.

  ————————————————————————–

  Lors de notre prochaine session de données, Katja Tuononen (Université de Finlande orientale, école des sciences de l’éducation et psychologie) présentera un extrait basé sur des interactions incluant des enfants atteint de troubles du spectre autistique. La session aura lieu jeudi 2 avril à 15h. Le lieu de la session sera annoncé prochainement.

  ————————————————————————–

  In unserer nächsten Datensitzung wird Katja Tuononen (Universität Ostfinnland, Erziehungswissenschaften und Psychologie) ein Ausschnittsexemplar aus dem Korpus “Interaktion mit autistischen Kindern” präsentieren. Die Sitzung wird am 2. April, Donnerstag, um 15:00 Uhr stattfinden. Ort wird demnächst bekannt gegeben.

  Like

 2. Pingback: Data session on interactions involving children with autism spectrum disorders, 2nd of April, Thursday (3:00 pm) | IDO 382 Instructional Technology

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s